aviokarte

aviokarte

Kvaliteta našeg poslovanja temelji se na dugogodišnjem iskustvu, suradnji sa svjetskim aviokompanijama i zadovoljnim putnicima.

Pošalji upit

Agencija SUNČANA VURA pruža uslugu prodaje svih vrsta aviokarata za poslovne i privatne korisnike te za sve destinacije svijeta po najpovoljnijim cijenama. Kvaliteta našeg poslovanja temelji se na dugogodišnjem iskustvu, suradnji sa svjetskim aviokompanijama i zadovoljnim putnicima.

Naše usluge dostupne su 24/7 čime Vam pružamo sigurnost da se možete osloniti na nas bez obzira gdje se i u kojem trenutku zatekli. Svakom klijentu pristupamo individualno i profesionalno vodeći računa o specifičnostima potreba.

Ispunite direktan zahtjev ili nam pošaljite upit za rezervaciju mailom i naši će Vam stručni djelatnici odgovoriti u najkraćem roku.
Sve vrste avio karata na jednom mjestu:

REGULARNE, POMORSKE, KORPORATIVNE, WORK AND TRAVEL, STUDENTSKE, ERASMUS, WINDMILL, OFFSHORE...

Akcije

Podrška

Naše usluge dostupne su 24 x 7 te uključuju savjete i sugestije vezane uz odabir veza i avio kompanija. Pošaljite upit za rezervaciju ili podršku e-mailom, obratite nam se telefonom ili ispunite direktan zahtjev i naši će Vam stručni djelatnici odgovoriti u najkraćem roku.

Sigurnost

Svi podaci vezani uz putovanja i profile putnika koriste se i obrađuju isključivo za interne potrebe i u skladu s primjenjivim odredbama o zaštiti podataka.

Politika zaštite osobnih podataka klijenata

Kvaliteta

Pružamo uslugu prodaje svih vrsta aviokarata za sve destinacije svijeta po najpovoljnijim cijenama.

Kvaliteta našeg poslovanja temelji se na dugogodišnjem iskustvu,